«Герої спортивного року Рівненщини» отримали десятки нагород (ФОТО)

Серед них - плавці, армреслери, легкоатлети, рибалки та багато інших...

Найкращі спортсмени року на Рівненщині отримали сьогодні десятки нагород. Церемонія нагородження «Героїв спортивного року» відбулась сьогодні у Рівненській ОДА. 

Спортсмени області впродовж року вибороли 18 призових місць на чемпіонатах світу, 27 - на чемпіонатах Європи, 5 призових місць у фіналах кубків світу.

Далі розповідає начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Віталій Ліпський:

У нас були такі досягнення, як на одного заслуженого тренера України стало більше - це Качановський Володимир з гри го, звання «Заслужений майстер спорту України» присвоєно чотирьом спортсменам. У нас торік жодного такого звання не було.

 

Завння «Майстер спорту України міжнародного класу» в цьому році отримали 19 осіб, а торік було всього чотири. «Майстрів спорту України» в цьому році було 40, а торік - лише 13.

Загалом спортсмени отримали 42 нагороди. Найкращими спортсменами року стали заслужений майстер спорту з плавання Михайло Романчук і майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики Катерина Климюк.

Сенсацією року олімпійський комітет визнав 17-річного рівнянина Владислава Кравченка, який отримав перше місце на Чемпіонаті світу з греко-римської боротьби.  
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень