У Рівному знову запрацювала Олімпійська лабораторія (ФОТО)

Проект #OlympicLab був розроблений для популяризації спорту і олімпійського руху в Україні

Черговий захід вже звичного для багатьох рівненських дітей проекту #OlympicLab відбувся в Рівненському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – спеціалізована спортивна школа» № 26.

Цього разу на зустріч з дітьми завітали Заслужений майстер спорту України з плавання, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор в Пекіні (2008 р.), чемпіонка Європи і призер чемпіонату світу Анна Хлістунова та викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання РДГУ, фітнес-тренер в «Manhattan Fitness Club» Петро Поляк.

Вони провели для школярів урок в рамках модулю «Eat smart» (їж розумно). Гості розповіли учням про секрети правильно харчування, поділилися тим, що, як, і в якій кількості їдять найвидатніші спортсмени та дали поради з формування оптимального меню для молодої людини. Особливо дітей цікавили поради, котрі допоможуть змінити власну вагу, без шкоди для здоров`я, а також коли і в якій кількості можна споживати солодощі.

Завершився захід врученням сувенірів від організаторів і практичною частиною, в ході якої діти готували смачні, корисні і здорові страви під керівництвом вчителя трудового навчання Олени Рабченюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень