Вибухівку у двох банках Рівного шукали спецслужби. Вже вдруге за тиждень

Хтось знущається з правоохоронців? 

У Рівному правоохоронці двічі за день, 18 лютого, отримали повідомлення про замінування приміщень банків. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

Йдеться про рівненську філію OTPBank на вулиці Симона Петлюри та відділення Credit Agricole Bank на вулиці Степана Бандери.

Перше повідомлення надійшло про замінування у відділенні OTPBank. У поліції Суспільному повідомили, що сталося це до початку роботи відділення. Приміщення перевірили спецслужби та не знайшли вибухівки, зазначила речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

Друге повідомлення надійшло о 13:30 щодо відділення банку на вулиці Степана Бандери. Йдеться про відділення Credit Agricole Bank. Приміщення відділення банку обстежили. На місці не вибухівку не виявили, відділення працює у звичному режимі.

За обома фактами свідомо неправдивих повідомлень про підготовку вибуху, що загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, відкрили кримінальні провадження.

За законом за це передбачна відповідальність – від двох до шести років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень