Ви точно цього не знали. Навіщо городники приносять на ділянку шишки?

Як виявилося, вони дуже корисні для саду та городу

Мульчування

Шишки використовують як мульчу в саду і на городі. Влітку вони захищають землю від сонячних променів, а взимку не дають рослинам замерзнути. Шишки дозволяють ґрунту якомога довше зберігати вологу та не стають перешкодою для поливу.

Дренаж

Шишки дуже добре всотують вологу та, завдяки вмісту смолистих речовин, запобігають загниванню коріння рослин. Як дренаж їх можна використовувати як цілими, так і частинами, залежно від місця посадки та розміру рослин, для яких потрібен дренаж.

Компост

Шишки мають властивість розпушувати компост. Використовуючи їх для таких цілей, варто мати на увазі, що розкладаються вони досить повільно.

Декор

Останнім часом багато хто використовує як декор на клумбах та грядках кору дерев, не менш цікаво та красиво на них виглядають шишки. Вони можуть стати прикрасою як безпосередньо ґрунту, так і вазонів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень