«Ветеранський простір» мають створити у Рівному

Подібні вже діють у двох містах України

Днями з робочою поїздкою Рівненщину відвідала заступниця Міністра у справах ветеранів Оксана Коляда.

Під час зустрічі з в.о. голови Рівненської ОДА Ігорем Тимошенком і представниками  канадської організації «Stabilization Support Services» сторони обговорили впровадження у нашій області пілотного проекту зі створення «Будинку ветеранів».

Рівненщина стала однією з чотирьох пілотних областей, де створять «Ветеранський простір». Проект реалізують у межах Меморандуму про співпрацю між Мінветеранів та Канадською організацією «Stabilization Support Services», яка фінансується за гроші уряду Великої Британії, - розповіла заступниця Міністра.

Концепцію «Ветеранського простору» розробило Міністерство у справах ветеранів.

Це буде комунікаційний майданчик між ветеранською спільнотою, представниками державних і недержавних інституцій, які працюють в області і надають послуги ветеранам та членам їхніх родин.

Такі проекти вже створили у Житомирі («Дім ветерана») та Києві («Ветеран хаб»).

Команда проекту оглянула приміщення майбутнього ветеранського простору на вулиці Гур’єва у Рівному, яке місцева влада виділила для реалізації «Ветеранського простору».

Такі простори мають запрацювати в найближчі роки в усіх обласних центрах України. Важливо зібрати команду фахівців, які працюватимуть з ветеранами і надаватимуть їм послуги у цих просторах. Тут мають бути тренінгові зони, дитяча кімната, зона для відпочинку, а також окреме приміщення для роботи з психологом, - наголосила заступниця Міністра.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень