Весняне тепло на Рівненщину прийде із запізненням

Адже цей березень нагадує аналогічний місяць 2013 року, коли вже майже почало все зеленіти, і раптом 17-22 числа випали сильні сніги

Так каже львівський кліматолог Василь Троцюк. За його словами, вже у ці вихідні температура може піднятися до +8. Але з наступного тижня знову похолодає. А сніг буде сходити разом з першими дощами, які ось-ось надійдуть:

Сніги будуть сходити з першими дощами. Перші дощі підуть буквально на днях, дощі, правда, будуть зі снігом. Але вони прийдуть і сніг зійде десь до 28-30 березня.

 

Температура буде підвищуватися десь 23-25 березня. Спочатку +3…+5 градусів вдень. Потім буде більше.

 

Але, на жаль, кінець березня і початок квітня будуть прохолодними.

За словами Василя Троцюка, такі коливання погоди будуть супроводжувати всю весну. Тобто ніби вже весняно-літня температура настане +13…+15, однак через два-три дні знову холодатиме. І заморозки на півночі Рівненської області, за прогнозом кліматолога, будуть аж до 10 травня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень