Весілля в Італії закінчилося трагедією: 3-річний український хлопчик втопився в басейні (ФОТО)

Трагедія на о. Сардинія

Трирічний Анатолій Вольський відійшов від своєї матері-українки і впав у басейн.

Це трапилося 9 квітня на острові Сардинія, куди українська родина приїхала на весілля до іншої українки. Як  повідомляє «Українська газета в Італії» з посиланням на Cagliaripad, глибина басейну в тому місці, куди впав хлопчик, складала всього 80 см.

Вочевидь, падіння дитини в воду просто ніхто не побачив. Згідно з реконструкцією подій, яку озвучують карабінери,

Дитина була на кухні, приблизно за 10 метрів від басейну і непомітно для присутніх вийшла з приміщення. Лише мить - і сталося непоправне.

 

Трагедія трапилася на віллі Flumini у містечку Quartu, де вранці святкували релігійне весілля між італійцем, власником дому, та українською дівчиною.

 

В гостях у них було восьмеро родичів, друзів та православний священник.

Фото ілюстративне. Більшість відпочинкових віл на Сардинії мають власні басейни, однак у цьому випадку, можливо, йшлося про невеликий надувний басейн для дітей

Як стверджується:

Дитина бавилася зі своїм 6-річним братиком, але на кілька хвилин уникла контролю дорослих, які пізніше пішли шукати хлопчика і знайшли його в непритомному стані в маленькому басейні.

 

Втручання персоналу швидкої допомоги було марним: медики нічим зарадити дитині вже не змогли. Карабінери й судмедексперт змогли лише констатувати факт смерті.

Від Редакції

Стосовно «православного священника», в публікації Cagliaripad,  вочевидь, закралася помилка і священник на церемонії був – католицьким. У православних зараз триває Великий Піст і вінчання не здійснюються.

 Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень