Українська заробітчанка в Італії через пандемію не змогла поїхати додому і наклала на себе руки

Трагедія трапилася у Вероні

56-річна жінка з України загинула, випавши з вікна ванної кімнати будинку, де вона жила і працювала у літньої італійської пари. Про це повідомляє італійське видання Corriere del Veneto

Найімовірнішою є версія самогубства. Подружжя, у якого працювала жінка, стверджує, що останнім часом вона перебувала у важкому психологічному стані. Ситуація погіршилася, коли українка хотіла повернутися додому, але не змогла через обмеження, пов’язані з пандемією Covid-19.

За словами її італійських роботодавців, це могло вплинути на її психологічний стан і спричинити депресію, через що жінка могла скоїти самогубство.

Версію самогубства підтверджує і те, що поліцейські знайшли у ванній кімнаті, звідки випала українка, кілька коробок з ліками та напівпорожні пляшки з алкоголем.

Доказів того, що жінку хтось міг вбити чи довести до суїциду, наразі немає – це суперечить свідченням сусідів, які були свідками трагедії. Однак версія із самогубством не є остаточною – поліцейські розглядають й інші причини смерті.

Справа передана до прокуратури. З тілом загиблої проведуть експертизу, щоб встановити точну причину смерті.

На родичів, якщо вони захочуть поховати загиблу на батьківщині, чекає непроста процедура репатріації тіла в Україну.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень