Вертиться як вуж: «Українці ніякі не «нацики», - каже Лукашенко, - «Кроме правящей верхушки»

А от канцлер ФРН – «пацан» (с)

Очільник Білорусі Олександр Лукашенко зробив низку чергових заяв. Доволі резонансних.

Як повідомляє «БЕЛТА», по-переше,  заявив, що має дуже хороше та добре ставлення до українців, бо мовляв, ніякі українці не «нацики»:

«Особисто у мене склалося дуже хороше та добре ставлення до українців. Будь то західні. Нічого у них поганого немає. Ніякі вони не нацики. Нацики – це ті, хто на горі, починаючи від тих, хто нюхає, п'є і потім в'якає з екранів телевізорів».

При цьому Лукашенко знову повторив, що має українське коріння та прізвище

Кого конкретно мав на увазі Лукашенко, він не сказав, але йому явно варто притримувати язика за зубами, якщо він хоче, щоб Україна й далі не завдавала ударів по території, з якої до нас постійно вилітають російські літаки та ракети.

Європі доведеться забути про сите життя

Набагато спокійніше вусатому бульбашеві чмирити ЄС.

Зокрема він заявив, наче в продовження слів Макрона, що достатку та благополуччя в Європейському союзі вже більше не буде:

«Не буде! Їм тепер доведеться платити за рахунками і на всю котушку».

Мовляв, раніше Московія постачала газ Європі з великим дружнім дисконтом у 50%, за рахунок чого ФРН та інші країни й процвітали, але тепер ЄС та Німеччина будуть змушені платити за все по-повній:

«Тому проблем багато і достатку у них, справді, більше не буде. Доведеться роздягатися, напружуватися та працювати».

Олаф Шольц на "Гепарді". Фото зроблено на військовій базі, де українці вже не перший день вчаться керувати такими штукенціями. Частина цих "Гепардів" уже в Україні

Канцлер ФРН «пацан», а Білорусь стала «ядерною країною»?

Що мається на увазі під «роздягатися» залишилося нез’ясованим, але Канцлера Німеччини Олафа Шольца очільник Білорусі обізвав «пацаном», який нічого не розуміє і розуміти не хоче – в політиці.

«Вони мають розуміти, що жодні гелікоптери, літаки, якщо вони підуть на загострення, їх не врятують.

 

Ми колись із Путіним у Пітері заявили, що переобладнаємо і білоруські літаки Су для того, щоб вони могли нести ядерну зброю.

 

Ви що, думаєте, ми язиком ляпаємо? Все готово! Тому нехай привозять…

 

І я їх попередив: не дай боже, якась серйозна провокація проти Білорусі – цілі у нас визначені. Центри ухвалення рішень – ми їх знаємо».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень