«Припускаю: «Верес» сам зняв електронне табло», - Хомко

Адже перестали грати на стадіоні

Міський голова Рівного припускає, що електронне табло зі стадіону «Авангард» зняли самі «вересівці», адже перестали виступати на стадіоні.

Нагадаємо, що під час матчу «Верес – Десна» у неділю другого квітня глядачі не побачили електронного табло, яке презентували минулоріч у вересні.

Про Мазяра, «ВЕРЕС», Табло та $1000000 (КАБАЛИ)

Де зараз кількаметровий монітор - Хомко не знає, однак продовжує дзвонити до директора футбольного клубу Ігора Дедишина, який не бере слухавки вже майже тиждень, говорить мер Рівного:

Дедишин не бере трубку, тому як додзвонюсь до нього, то обов’язково віддам. Гроші в нас на це табло є, адже ми його мали проплатити в складі проекту. Тому позичили, домовилися, що воно буде висіти вже на стадіоні. Я припускаю, що вони ("Верес") перестали виступати на стадіоні та зняли його.

Востаннє Володимир Хомко телефонував Ігорю Дедишину вчора, але на дзвінок ніхто не відповів. Якщо табло не повернеться до міста, то в бюджеті все одно закладені кошти на покупку такої ж техніки.

Нагадаємо, що минулого тижня у приміщенні міськвиконкому представили проект реконструкції стадіону «Авангард». Його на замовлення міста розробили спеціалісти львівської компанії «Артпростір». Вартість такого проекту 110 млн гривень. Наразі міський бюджет має для початку робіт 50 млн.  

Майже втричі більше вболівальників і міжнародні змагання. Рівненський «Авангард» хочуть реконструювати (ВІДЕО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень