«Верес» не втримав перевагу над «Маріуполем»

Команди обмінялися голами у стартовому матчі другого кола Прем’єр-ліги

На «Арені Львів», у 12-му турі, зустрілися прямі конкуренти за четверту позицію у турнірній таблиці чемпіонату Української Прем’єр-ліги. Від четвертого «Вереса» шостий «Маріуполь» дотепер відставав усього на два очки. І це без врахування результату матчу азовців проти «Динамо», щодо якого досі тривають юридичні суперечки. А отже – переможець матчу міг закріпитися у зоні єврокубків, підставивши тим самим підніжку конкуренту.
 

Але й цей, третій поспіль особистий поєдинок, "Верес" та "Маріуполь" звели внічию. Рівняни вели у рахунку, втім маріупольці, навіть граючи у меншості, знайшли у собі сили відігратися.

Рівняни до цієї зустрічі підійшли у практично оптимальному складі. На лаві запасних залишився Микола Іщенко, який щойно відновився після травми. А також - Євген Пасіч, який зазнав пошкодження на тренуванні.
Втрати "Маріуполя" були серйознішими. Гості не дорахувалися дискваліфікованих Сергія Вакуленка та Руслана Фоміна, Не могли допомогти партнерам травмовані Віталій Віценець, Ігор Кірюханцев і В`ячеслав Чурко.                                                

Відкрили рахунок рівняни на 65-ій хвилині - Василь Кобін хитро "пересмикнув" оборонців "Маріуполя" обманним рухом і лише потім виконав подачу. Валерій Федорчук виграв боротьбу і пробив у протихід воротарю «Маріуполя». Рустам Худжамов перевів м`яча у стійку власних воріт. Втім першим на добиванні був Сергій Борзенко - 1:0!
За три хвилини "Маріуполь" залишився у меншості. Справедливо пряму червону картку отримав Сергій Яворський, який ледве не відірвав ногу Ростиславу Волошиновичу...
У меншості гості, на диво, заграли ще веселіще. В одному з епізодів після удару Андрія Борячука "Верес" врятувала стійка воріт. Ще мить і "Маріуполь" відігрався. Оборона рівнян загубила у центрі власного штрафного майданчика вихованця футболу Рівненщини Андрія Тотовицького, який втілив у гол передачу з фланга Олександра Насонова - 1:1.
Наприкінці матчу суперники знову обмінялися небезпечними ударами. Постріл В`ячеслава Танковського прийшовся трохи вище воріт. А удар з-за меж штрафного майданчика від Василя Кобіна - парирував Рустам Худжамов. Втім, рахунок на табло не змінився - 1:1.
За повідомленням інформаційної служби ФК "Верес" (Рівне)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень