«Верес» грає внічию. Знову

Рівняни не програли жодного виїзного матчу в Прем'єр-лізі

Рівняни продовжили свою безпрограшну серію у чемпіонаті української Прем’єр-ліги до шести матчів поспіль. Втім, вже у чотирьох поєдинках «червоно-чорні» не знають смаку перемог.

«Олександрія» - «Верес» - 1:1

«Верес» до матчу в Олександрії підійшов без Валерія Федорчука, який залишив команду. Його місце в основі у цій грі зайняв Євген Морозенко. У запасі з’явився Василь Палагнюк. А також Едгар Капаррос, який днем раніше відзначився голом у матчі молодіжних команд.

І «Олександрія», і «Верес» у звітному поєдинку, перш за все, вирішили потурбуватися про надійність власних тилів. Тому, по-справжньому гольових моментів до перерви було обмаль. У виконанні нашої команди можна згадати дуже неточний удар Михайла Сергійчука з доволі гострого кута. А також – постріл Романа Карасюка з-за меж штрафного майданчика – над хрестовиною.

Господарі були ближчими до забитого м’яча. Але Андрій Бацула у падінні не зумів замкнути простріл зліва від Артема Сітала. А Євген Банада, опинившись віч-на-віч із Олександром Бандурою, не зумів як слід пробити після вивіреної передачі від Артема Поляруса.

Можливо, саме нереалізовані моменти стали причиною того, що Володимир Шаран згодом замінив і Бацулу, і Банаду. Їх замінили на полі Старенький та Каленчук.

Саме останній на старті другого тайму виконав хорошу передачу, яку ударом головою замикав Артем Полярус – зовсім трохи над воротами…

«Верес» відповів контр випадом. Михайло Сергійчук на швидкості втік від опікунів і цілив у дальній кут воріт Юрія Паньківа – мимо.

Згодом Катерина Монзуль відверто пошкодувала Артема Сітала. Той грубо зіграв проти Сергія Сімініна і цілком міг одержати другу у матчі жовту картку. Володимир Шаран практично одразу змінив Сітала на Пономаря.

А наша команда на грубощі суперника відповіла голом. Михайло Сергійчук програв верхову боротьбу за м’яч Андрію Гітченку. Але першим на підборі був Євген Морозенко. Хавбек «Вереса» виконав ідеальний за силою та точністю удар з-за меж штрафного майданчика – без шансів для Юрія Паньківа! 0:1!

Трохи більше десяти хвилин знадобилося господарям, аби відігратися. Максим Каленчук виконав скидку на лінію воротарського майданчика після передачі Артема Поляруса, звідки Сергій Старенький завдав точного удару – 1:1. Знову провалилася центральна зона оборони рівнян.

Наприкінці матчу Артем Полярус залишив свою команду у чисельній меншості за фол проти Валерія Кучерова. Втім, дотиснути «Олександрію» «Верес» не зумів. У підсумку – четверта поспіль нічия нашої команди.

Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне)

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень