«Венецію» у Рівному хочуть побороти особливим методом (+ КАРТА... ІНТЕРАКТИВНА)

Підтоплення мають місце в усіх районах міста, окрім Північного та Боярки, стверджує автор інтерактивної карти підтоплень

[media=90106]

Міський депутат Назарій Поліщук оперативно відреагував на учорашній потоп. Ба більше, він готовий робити перші кроки для того, аби вирішувати ситуацію із такою собі «рівненською венецією».

Зробив інтерактивну карту підтоплень міста Рівне, тепер можна збирати інормацію і розширювати роботу. Якщо Ви хоченте доповнити карту іншими точками затоплення - скидайте в коменти з фото та відео, я буду оперативно додавати.

 

За зібраною інформацією зробимо рішення від комісії міського господарства на управління ЖКГ, щодо вжиття заходів по конкретних територіях з попередження подальших підтоплень, повідомив у соціальній мережі Назарій Поліщук.

Нагадаємо, через учорашню зливу вулиці Рівного залило водою. Найскладнішою ситуація була на вулиці Макарова, розповідають рятувальники. Окрім цього, довелося відкачувати воду з присадибних ділянок на кількох вулицях. Це, зокрема, два господарства на вулиці Вербовій і по одному разу на вулицях Промисловій та Огієнка. 

В кількох випадках машини рятувальників були наполовину в воді. Тож техніку людей доводилось штовхати, адже їй важко було проїхати через залиті ділянки дороги. 

До слова, в мережі рівняни активно поширюють відео та фото вчорашньої зливи.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень