Через зливу маршрутка на Дубенщині застрягла у воді (ФОТО)

Транспортний засіб і його пасажирів врятували працівники ДСНС

Напередодні у селі Кліщиха Дубенського району внаслідок сильного дощу сталося затоплення рейсового автобуса «БОГДАН» сполученням «Дубно - Млинів» в якому перебувало 24 людини (23 пасажира та 1 водій).

Дощовою водою та мулом зі сміттям затопило майже третю частину салону автобуса (приблизно 40 сантиметрів). Громадяни змушені були стояти на пасажирських сидіннях. На допомогу потерпілим негайно виїхало чергове відділення рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно.

Співробітники Служби порятунку за допомогою тросу, зачепленого за пожежний Камаз, відбуксирували автобус на суху ділянку дороги (приблизно до двох кілометрів). Вже на безпечній місцевості за людьми прибув додатковий рейсовий автобус, що розвіз 17-х пасажирів по домівках.

Сімох громадян, що мешкають у місті Дубно, рятувальники доставили до місць призначення на пожежному автомобілі. Як згодом з’ясувалося, маршрутне таксі рухалося по ділянці дороги, що пролягала через низовинну місцевість, як раптом через сильну зливу, зверху почали литися потоки бруду, які і заблокували рух автобуса.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень