У Рівному псується новозбудована велодоріжка? (ФОТО)

Її почали будувати ще три роки тому

На стан велодоріжки на вулиці Шухевича звернув увагу викладач Національного університету водного господарства і природокористування, журналіст Микола Пікула. Він виклав її фото у соцмережу Фейсбук з коментарем: 

Микола Пікула 1 березня о 23:33 · Здається, лише нещодавно здали в експлуатацію тротуари та велодоріжки на вулиці Шухевича, а вони вже псуються. Чи ще не здали?

 

Може, фірма, яка відхопила такий шмат бюджетних коштів, ще закінчить роботи так, щоб ця інфраструктура пожила з десяток-другий років... А то забули зробити насипи вздовж тих тротуарів і бордюри починають розхитуватися. Добре, зима була не морозна, не снігова, не дощова - а то б внаслідок багатьох циклів "мінус - плюс" вже цього літа довелося б починати капремонт...

 

То може дороблять почате? Про зламані стовпчики вже не кажу - лише невиправні фантазери могли встановити у нас пластикові конструкції, закріплені декількома дюбелями.. Тут бетонні стовпища потрібно!

Заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк прокоментував це так:

Звичайно, велодоріжку дороблятимуть. Ще не здана вона в експлуатацію. Але якщо є зауваження, то завтра поїдемо на неї глянемо. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень