Крадені велосипеди у Рівному здають навіть в ломбард (ФОТО)

А крадуть двоколісні з-під носа власників

Повідомлення про зникнення велосипедів на вулиці Князя Романа і Дубенській надійшли до поліції цього тижня.

Учора близько 09:00 до правоохоронців звернулась 34-річна рівнянка. Вона повідомила, що невідомий викрав її велосипед Оptima bikes, який вона залишила на сходовій клітині, попередньо пристебнувши його тросом до перил.

Уже за кілька годин поліцейські встановили особу зловмисника.

Ним виявився 27-річний місцевий житель, якого раніше притягали до кримінальної відповідальності за крадіжки. Він зізнався поліцейським, що крадений велосипед здав у ломбард.

 

У межах кримінального провадження слідчі вирішують питання про вилучення велосипеду і призначення товарознавчої експертизи.

Крім того, за допомогою до поліції звернувся й 35-річний рівнянин, який необачно залишив двоколісний біля магазину. Зловмисник, скориставшись ситуацією, схопив велосипед і втік.

Оперативники встановили, що крадіжку вчинив 31-річний рівнянин, який теж раніше перебував на лаві підсудних за майнові злочини. Він пояснив працівникам поліції, що крадену річ одразу ж продав незнайомцю, особу якого нині встановлюють поліцейські.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень