Не вийшло позичити, тому продали «золото»: на Рівненщині ошукали жінку

За два дні аферисти виманили у людей 16 тис. грн

Інцидент трапився у Дубні вчора близько 10-ї ранку. 72-річна дубенчанка вийшла з дому і дорогою зустріла двох жінок із характерною етнічною ознакою.

Незнайомки просили позичити гроші, а коли пенсіонерка відмовила, ті запропонували їй взамін золоті прикраси. Жінка погодилась і віддала невідомим, які прийшли разом з нею до помешкання, 8 тис грн.

 

І тільки згодом пенсіонерка виявила, що придбані «ювелірні вироби» - підробка.

Крім того, ще один випадок шахрайства стався на Рівненщині у п’ятницю, 31 травня.

Так, близько 13:00 на мобільний 82-річної жительки Гощі зателефонував невідомий, який представився працівником поліції. Він повідомив пенсіонерці, що її сина затримали за побиття чоловіка, тому на лікування потерпілого та на звільнення її сина потрібні кошти.

На вказану шахраєм картку жінка перерахувала 8 тис. грн. Через деякий час додому повернувся син і запевнив, що у поліції не був, оскільки нічого не порушував.

За обома фактами у поліції розпочали досудове розслідування.

Поліцейські нагадують: не спілкуйтеся з підозрілими особами, особливо, якщо тема розмови – ваші ж гроші.

Крім того, якщо до вас телефонують і розповідають, що ваш родич начебто опинився у поліції, варто перервати розмову і зателефонувати спочатку до нього особисто. Опісля - повідомити про цей факт до поліції.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень