Велика техніка псує дороги і мости біля Рівного, люди у розпачі: ХТО відповідатиме за це

Відповідь дали у Рівненській ОДА

Розбита дорога. Фото ілюстративне
Розбита дорога. Фото ілюстративне

Великогабаритний транспорт і перевантажені фури псують дороги Рівненщини. Останнім часом почастішали скарги, зокрема, на агровиробників, чия важка техніка начебто «розбиває» сільські дороги.

Про одну з таких фірм розповіли слухачі Радіо ТРЕК. Жителі кількох сіл Рівненського району (с. Білашів, Дерев’янче, Точевики та Радужне) хочуть, аби їм відремонтували зіпсовані дороги та доведений до аварійного стану міст. А ще - аби влада надалі контролювала такі речі.

У чому саме річ – дивіться на фото нижче ????

Відповідь на це під час брифінгу дав заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:

Нагляд за пересуванням великогабаритного та великовагового транспорту здійснює Укртрансбезпека, Нацполіція та балансоутримувач доріг.

 

Відповідальність за вжиття необхідних заходів при недотриманні якихось умов або порушенні експлуатації доріг покладаєтсья на балансоутримувачів.

Причому балансоутримувач – це не якась одна організація. За дороги державного значення відповідає служба автодоріг, якщо йдеться про дороги комунальної власності, то це сільські, селищні та міські тергромади, а дорогами місцевого значення відає департамент будівництва та архітектури Рівненської ОДА, наголошує чиновник. Між тим, люди заявляють, що якщо їх не почують, вони готові перекривати дороги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень