Величезна кількість чоловіків старшого віку: у Міносвіти стривожені новим вступним рекордом

Тут вважають, що освіта не має бути способом уникання конституційного обов’язку

Про це сказав заступник міністра освіти Михайло Винницький в етері телемаратону.

Він розповів, що цьогоріч кількість вступників на магістратуру та аспірантуру стала рекордною, перевищивши 200 тисяч людей.

За його словами, це майже вдвічі більше, ніж зазвичай, адже раніше на складання відповідних іспитів заяви подавали 110-120 тисяч українців.

Винницький каже, що серед тих, хто подав заяви, «величезна кількість чоловіків старшого віку, які, вочевидь, мають свої причини» вступити до закладів вищої освіти.

Саме через це, за його словами, «дещо тривожно».

Освіта не має бути засобом уникання конституційного обов’язку, тому цього року буде жорстка система відбору, — заявив заступник міністра.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень