«Вдягнути маму»: 5 стильних образів на весну для жінок 60+ (ФОТО)

Від української стилістки

Стильні образи з пальтами для жінок від 60 років на весну 2023 представила українська стилістка Олена Галант. Вона продемонструвала їх на прикладі своєї мами. І закликала жінок мудрого віку не боятися хуліганити і вписувати в образи те, що носить молодь. Адже сама у частині луків для мами використала одяг з власного гардероба. 

З бежевим пальтом

Щоб додати в образ контрасту, стилістка запропонувала використати чорний колір, зокрема, чорний знімний капюшон. Але, щоб не підкреслити старший вік моделі, цей колір вона радить тримати не біля самого обличчя. В тон капюшона вона також підібрала окуляри.

З сірим пальтом

Тут, щоб чорний колір не робив образ похмурим і не додавав віку, вона додала на шию смугасту чорно-білу хустинку. Такими ж смугами з хустинкою перегукуються кросівки. І акцент в образі - яскраво-жовта сумка.

З помаранчевим пальтом

До пальта, модного у цьому сезоні кольору - сицилійський апельсин, стилістка підібрала чорний светр і чорні в білий горошок штани. Похмурість чорного кольору біля обличчя прибрала знову ж з допомогою хустинки у тон пальту. Додала чорну сумку і білі кросівки. 

З чорним пальтом

Під чорне пальто Олена Галант підібрала синю блузу і чорні штани. На шию - хустку, в якій поєднані зелений, синій, жовтий кольори. І щоб хустка не виглядала самотньо в образі, додала яскраву жовту сумку. З аксесуарів - окуляри з блакитними скельцями.  

З рудим пальтом

До цього пальта стилістка радить одягати смугастий чорно-білий молодіжний светр і чорні широкі штани. На шию - модний нині вузький  і довгий чорний шарф (його Олена Галант вирізала зі знайденого вдома палантина). На ноги - ті ж чорні кросівки з чорно-білими смугами, щоб перегукувалися зі светром. З аксесуарів - окуляри з коричневою оправою і чорна сумка. 

Джерело: youtube

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень