Вдруге за півтора місяця: в обласній лікарні у Рівному вкрали частину трубки, через яку йде кисень в операційну

Слідчі відкрили кримінальне провадження

Напередодні у Рівненській обласній клінічній лікарні виявили крадіжку частини мідної трубки, через яку подається кисень в додаткову операційну медзакладу.

Речниця поліції Рівненщини Марія Юстицька підтвердила РАДІО ТРЕК інформацію про крадіжку та розповіла, що слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України.

Вкрали 3 метри мідної труби, але ми швидко все відновили. Слава Богу, що це було не в ковідному відділені та ніхто не постраждав. Злодія шукає поліція, - розповів головний лікар обласної клінічної лікарні Віктор Ткач.

Згідно з Кримінальним кодексом за крадіжку, поєднану з проникненням, передбачена відповідальність від 3 до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 26 серпня подібний випадок стався у Здолбунівській лікарні. Там вкрали 19 метрів мідної трубки, яку невдовзі продали за 1200 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень