8 років за перевищення повноважень? У Рівному судитимуть патрульного (ВІДЕО)

Як все було

Працівники Теруправління ДБР Хмельницького завершили досудове розслідування відносно інспектора взводу патрульної поліції в Рівненській області, який побив затриманого.

8 травня 2021 року працівники поліції виїхали на виклик щодо порушення громадського порядку, де затримали нетверезого чоловіка. На нього надягли кайданки та повезли на освідування.

Біля медичного закладу чоловік почав грубо висловлюватися, за що інспектор взводу кілька разів вдарив його ногою, повалив на землю та придушив коліном.

 

Патрульний викручував затриманому руки та бив долонями по обличчю.

Потерпілий намагався привернути увагу перехожих та голосно кричав від болю.

Після побиття інспектор відвіз постраждалого до залізничних колій, де зняв кайданки та залишив без надання медичної допомоги.

У результаті побоїв чоловік отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

За рішенням суду правоохоронця відсторонено від посади.

Кваліфікація правопорушень: перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалися насильством (ч. 2 ст. 365 КК України).

Санкція статті: позбавлення волі на строк до 8 років.

Процесуальне керівництво з досудовим розслідуванням у кримінальних провадженнях здійснювали Офіс Генерального прокурора та Рівненська обласна прокуратура, оперативний супровід – ДБР та ДВБ Нацполіції.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень