Вчителю – 5 тисяч грн, манікюрниці – 8, офіціанту – 15: про зарплату у Рівному (ФОТО)

Професія вчителя втрачає престиж

Щоб отримувати високу зарплату, вища освіта необов’язкова. Принаймні про це свідчать оголошення на сайті про вакансії у Рівному.

На одному з відомих майданчиків можна знайти понад тисячу пропозицій, але найвищу зарплату зазвичай пропонують за роботу за кордоном.

У Рівному роботодавці зазвичай готові платити від 5 до 15 тисяч гривень. До того ж вчителі і медсестри можуть розраховувати на одні з найнижчих зарплат.

Найбільшу зарплату пропонують менеджеру з продажу автомобілів та лісоматеріалів - понад 70 тисяч гривень. Таксисту обіцяють від 15 до 30 тисяч гривень. Ортопеду-травматологу, стоматологу, лікарю-неврологу пропонують від 20 тисяч гривень.

Зокрема Радіо Трек помітив, що вчителю початкових класів, ймовірно у приватних навчальних центрах, готові платити від 1 до 6 тисяч гривень, вчителю англійської мови – 5 тисяч гривень, а майстру манікюру та офіціанту – 8 і 15 тисяч гривень відповідно.

 

Баристі пропонують від 4,5 до 8 тисяч гривень.

Жінкам можна знайти чимало оголошень про роботу у шлюбних агенціях. Там пропонують зарплату близько 25 тисяч гривень. Але вказано мало інформації про особливості роботи і зазвичай просять працювати віддалено і в нічний час.

 

Загалом на сайті вказано, що середня зарплата по Рівному – 13,5 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень