Вбив односельця кухонним ножем: мешканцю Рівненщини загрожує 15 років за ґратами

Нині він у СІЗО

Під суд відправлять 53-річного мешканця села Балашівка Березнівського району за вбивство односельця.

Сталося це 2 серпня цього року. Правоохоронці з’ясували, що після риболовлі двоє рідних братів і їхній знайомий продовжили розпивати спиртні напої в літній кухні.

Через деякий час 50-річний чоловік пішов спати, а між його старшим братом і 53-річним гостем виникла суперечка, у результаті якої близько десяти ножових ударів у спину отримав 58-річний власник будинку.

 

Смерть потерпілого настала внаслідок чисельних поранень спини з ушкодженням кровоносних судин та внутрішніх органів, що призвело до великої крововтрати.

Пояснити свої протиправні дії зловмисник не може і досі та в скоєному не зізнається, адже через алкогольне сп’яніння нічого не пам’ятає.

За результатами проведених слідчих дій та призначених експертиз слідчі Березнівського відділення поліції зібрали достатньо доказів у справі та закінчили досудове розслідування.

Тепер подальшу долю обвинуваченого вирішуватиме суд. Чоловіку загрожує до 15 років. Підозрюваний на період досудового розслідування знаходився під вартою — у СІЗО він перебуває і зараз.

Джерело: відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень