Важливе не тільки ім'я: як на долю вливає день тижня, в який ви народилися?

День тижня визначає тип особистості, звички, схильність до професії та навіть негативні риси характеру людини

Як дні тижня впливають на долю? 

 

Понеділок

Народжені першого дня тижня — люди з сильним і часто непоступливим характером. Досить категоричні. У любовних стосунках надають значення душевної близькості. Зрад ніколи не прощають.

Вівторок

Народжені у вівторок відрізняються завзятістю, а іноді навіть агресивністю, якщо йдеться про критичні ситуації. Сильний характер дозволяє бути лідерами будь-яких компаній. Але водночас вони залишаються відкритими й доброзичливими. Мають чудове почуття гумору.

Середа

Люди, народжені в середу, мають непростий характер. З ними важко ужитися, проте можливо, якщо вивчити їхні звички. Наприклад, коли вони замикаються у собі, їх краще не турбувати. При цьому вони нагороджені вродженою підприємливістю і часто досягають успіхів у фінансовій сфері.

Четвер

Люди, народжені у четвер, справжні оптимісти. Вони йдуть по життю легко та невимушено. Чудові організатори, які нерідко стають політиками та великими керівниками.

П’ятниця

Народжені в п’ятницю чутливі та вразливі люди. Вони важко переносять грубість і нетактовність на свою адресу. У стосунках дуже вірні. Добиваються великого успіху у творчих професіях, люблять та цінують мистецтво.

Субота

Люди, які народилися у суботу, мають аналітичний розум. Завдяки чіткому плануванню та дотриманню виробленої стратегії, завжди досягають поставленої мети. Вміють співчувати та підтримувати.

Неділя

Люди, які народилися в неділю, прекрасні та вірні друзі. Вони можуть здаватися легковажними, проте це зовсім не так. Річ у тому, що для недільних людей набагато важливішим є духовний розвиток, ніж матеріальна сторона.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень