Ваш дезодорант може більше: 7 способів використання, про які ви не знали

Ви будете здивовані, коли дізнаєтеся

Дезодорант – один із гігієнічних засобів по догляду за шкірою, який запобігає появі запаху поту. Однак є й інші способи використання цього засобу, які вас здивують.

Видалення прищів

Очистіть обличчя водою з милом, а після цього точково нанесіть дезодорант з антиперспірантом і ви помітите, як запалення зникне.

Депіляція ніг без подразнення шкіри

Процедура видалення волосся зі шкіри - одна з найбільш неприємних процедур, яка може викликати подразнення. Якщо ви також часто стикаєтеся з цією проблемою, то спробуйте наносити на шкіру перед депіляцією не спеціальний гель, а звичайний дезодорант. 

Стійкість макіяжу

Просто нанесіть дезодорант з антиперспірантом на ті ділянки обличчя, які найбільше страждають від жирових виділень. Після цього починайте наносити макіяж.

Заспокоєння свербежу від укусів комарів

Дезодорант у вигляді спрею чудово впорається з комарами і стане альтернативою спеціальним засобам. Також він зменшує набряки та біль після укусів.

Проти сповзання окулярів з носа

 Якщо ви носите окуляри і постійно поправляєте їх на носі, то просто нанесіть тонкий шар дезодоранту з антиперспірантом по оправі і окуляри надійно триматимуться.

Для зняття лаку з нігтів

Якщо вдома немає розчину для зняття лаку, то візьміть дезодорант у вигляді спрею і розпиліть його на нігті. За лічені хвилини ви матимете природний манікюр.

Проти пухнастості волосся

Це одна з найпоширеніших проблем і здебільшого у дівчат. Пухнастість робить зачіску менш охайною та погіршує зовнішній вигляд. Візьміть дезодорант-антиперспірант у вигляді спрею і розпиліть засіб уздовж лінії росту волосся, але не забувайте прикривати при цьому обличчя.

Джерело: 5.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень