Вас зненавидять: не робіть цього в літаку, якщо не хочете проблем

Пасажири зловживають однією функцією

Стюардеси розповіли, що ненавидять пасажирів, які натискають кнопку виклику персоналу для дрібниць - приміром, щоб попросити напій чи ковдру.

Бортпровідниці й стюарди це ненавидять. 

Річ у тім, що певні категорії авіапасажирів щиро вважають, що кнопку для виклику слід натискати, коли їм потрібний напій, їжа чи ковдра.

І це частково так і працює. 

Експерти пояснили, що кнопку слід натискати лише пасажирам, які сидять біля вікна, щоб не турбувати інших туристів. В інших випадках слід самому підійти до стюардеси.

 - Якщо хтось дзвонитиме знову і знову з проханням випити, я почну дратуватися. Вибачте, якщо вам потрібно так багато води, вам потрібно було купити пляшку в аеропорту, — обурюється співробітниця авіакомпанії.

Як виявилось, це ще лояльне ставлення.

Більш консервативно налаштовані стюардеси воліють, щоб кнопку використовували лише у надзвичайних ситуаціях, причому у медичних.

 - Її слід використовувати лише у надзвичайних ситуаціях. Якщо вам потрібний мішок для сміття на випадок, якщо вас вирве, можливо, знадобиться медична допомога, людині поряд з вами погано. Я маю на увазі таку ситуацію, — пояснила друга.

З колегами погодилась і міжнародна президентка Асоціації бортпровідників Сара Нельсон: 

 - Не використовуйте кнопку дзвінка, щоб попросити випити. Не думайте про кнопку виклику як про кнопку для подачі горілки з тоніком, – уточнила вона. 

Джерело: DIP

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень