Секрет від справжніх господинь! Що додати в пральну машинку, щоб зберегти колір речей

Три поради

Часто з кожним новим пранням речі втрачають колір. Досвідчені господині знають хитрощі, які допомагають зберегти насиченість кольору. Додавайте один із цих продуктів і результат вас здивує.

Оцет

Оцет – це продукт, який має широкий спектр застосування не тільки в кулінарії, а й у побуті. Він допомагає відчистити бруд, жирні плями і зберегти колір речам. Приготуйте розчин води і оцту у пропорції 1:1 і замочіть одяг у ньому перед циклом прання. Можна також додати цей засіб до прального порошку прямо у машинку. Оцет не тільки позбавить від вапняного нальоту та осаду в барабані, але й запобігатиме електризуванню одягу.

Лимонний сік

Корисний для нашого організму лимон можна використовувати теж у побутових справах. Він допоможе позбутися вапняного нальоту та стане надійним помічником під час прання. Якщо білий одяг втратив привабливість, замочіть його на кілька годин у воді з лимонним соком або часточками лимона. Це допоможе повернути сяючий білий коліт вашому виробу. Пам’ятайте, що лимонний сік не варто використовувати для яскравих речей, це їх може зіпсувати.

Чай

Звичайний чай стане чарівною паличкою для чорного одягу. Чайна есенція може відновити колір темного одягу на кілька тонів. Для цього достатньо в останній етап програми прання в пральній машині додати цілу склянку міцного чорного чаю у вигляді заварки, або у спеціальний мішечок для прання помістіть кілька пакетиків чаю.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень