Непрості кульки: 5 способів застосування пакетиків, які продаються зі взуттям

Не поспішайте викидати їх

Купивши нову пару взуття, ви в коробці знайдете спеціальний пакетик з кульками. Це – силікагель. Ця речовина вбирає запахи й вологу з упаковки.

Не поспішайте викидати цей маленький пакетик, він вам може стати у пригоді в різних побутових ситуаціях.

Усуває неприємний запах у сумці

Часто сумка, у якій ви носите форму для тренування, починає накопичувати неприємний запах. Він з’являється через вологу футболку, кросівки тощо. Покладіть у сумку кілька пакетиків з кульками й ви помітите приємний результат.

Збереже лезо

Через вологу бритва у ванній кімнаті швидко затуплюється і навіть починає ржавіти. Аби запобігти цьому, треба зберігати станок у коробочці разом із силікагелем. Так леза будуть гострими протягом кількох місяців. Цей трюк підійде і для кухонних ножів. Покладіть пакетик з кульками туди, де зберігаєте ножі й вони почнуть тупитися набагато менше.

Врятує телефон

Буває прикрість, коли телефон випадково намокає. Більшість людей, намагаючись врятувати техніку, кладуть його у рис. Але краще працюють пакетики з силікагелем. Вони вбирають вологу набагато ефективніше і збільшать шанси на подальшу роботу вашого гаджета.

Збережуть прозорість лобового скла

У прохолодну погоду вікна в автомобілі часто запотівають. Автомобілісти кажуть, якщо ввечері на приладову панель покласти кілька пакетиків силікагелю, то вранці проблем з запітнілим склом буде менше.

Збережуть срібло від потемніння

Срібло починає втрачати колір, блиск і тьмяніє через контакт з вологою. Такі вироби треба зберігати винятково у сухому місці. Також запобігти потемнінню допоможуть пакети з кульками з коробки з-під взуття.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень