Вам теж подобаються жінки 3-4 ступені ожиріння зі Львова, якими дехто захоплюється у Фейсбуці? (6 ФОТО)

Кому вигідно, щоби пишні пані роз’їдалися і хворіли?

За деякими даними, автор цих робіт львів'янин

Нашу увагу до цієї дивної пошесті привернула рівненська скульпторка Наталя Білик, яка сама створює досить цікаві еротичні скульптури.

Такі, як ці.

Однак, в цьому випадку Наталя підтримала флешмоб довкола доволі хитрої скульптури, яка зображає жінку з гарним і достатньо ХУДИМ обличчям, до голови якої прикріплене «не її тіло» 3-4 ступені ожиріння.

Цю скульптуру виставили у Стрийському парку Львова

Підступ чи хитрість Художника?

Люди, які підтримують флешмоб, один перед одним стверджують, що виставлена десь в якийсь парк скульптура насправді гарна.

І що не бачать її реальної краси тільки люди, які самі є внутрішньо потворні.

Можливо.

Але подивімось ще деякі роботи того самого автора.

Особливо важливою є ця:

Погодьмось, що ця жінка, попри деяку обважнілість форм – Прекрасна.

Можна навіть припустити, що більшість чоловіків, які надають перевагу «худеньким», із задоволенням провели б із нею ніч, а може і – не одну.

Попри дещо надмірну повноту, жінка ця все ж спеціально показана так, що в ній проявлена фертильність та «дітородність»: готовність народити дитину і виростити її.

На цих фото ми бачимо ще більш досконалі форми такої звабливої жіночої фертильності та пишної краси

Натомість жінка, зображена в тілі, обвислому від ожиріння 3-4 ступені, аж ніяк (за винятком – чужого для цього тіла – обличчя) ні на яку «дітородність» не вказує.

Навпаки, більшість людей з такими формами ожиріння живуть з постійними болячками і, як правило, швидко стають жертвами діабетів, інфарктів, запорів і так далі.

Скульптор спеціально їх прикрашає наче "фотошопом", аби не показати, наскільки важким є життя людини з такими формами ожиріння

Безперечно, трапляються дуже огрядні люди, які при цьому зберігають і вражаючу гнучкість, і неабияку рухливість. Але це окремі й дуже рідкісні випадки, які не заперечують правило:

Ожиріння 3-4 ступені - це надійний шлях до швидкої смерті. Майже так само, як недоїдання та анорексія.

НІЯКЕ НЕ «HELTHY»

Ось, приміром, що каже доказова медицина про тих жінок, які важать за 120 кг, і яких лівацький COSMOPOLITAN називає «healthy»:

  • Підшкірні жирові маси в області грудей та живота здавлюють грудну клітину та ускладнюють дихання. В результаті кисень не надходить у кров у достатній кількості, що провокує кисневе голодування та призводить до стомлюваності, сонливості, нічного хропіння та апное. Недостатня вентиляція легенів може спричинити розвиток запальних процесів в органах дихання (бронхіт, пневмонія, а в особливо складних випадках – туберкульоз).
  • Жирові відкладення в області міокарда призводять до порушень функцій серця. У людей з ожирінням 4 ступені може розвинутися ішемія, серцева недостатність, підвищений тиск.
  • При надмірній вазі погіршується робота репродуктивних органів: знижується потенція, виникає загроза безпліддя.
  • Велика вага – причина частих запалень суглобів і хребта.

Тому варто закликати наших митців не підтримувати речі, шкідливі для здоров’я, і які прямо можуть заохочувати деяких легковажних завдавати собі шкоди надмірним об’їданням та малорухливим способом життя.

Не треба.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень