Львів - побитий: російські ракети пошкодили 50 помешкань, є прямі влучання і жертви (ФОТО/ВІДЕО)

На місці працюють відповідні служби

Цієї ночі росіяни з повітря атакували Львів. Нині відомо про 3 загиблих і 8 поранених. Також пошкоджено житловий будинок й об'єкт критичної інфраструктури.

Російська ракета влучила у багатоквартирний будинок у Львові. Було займання, яке оперативно загасили. Є постраждалі. На місці працюють пожежники, медики, фахівці ДСНС. Людям надають всю необхідну допомогу.

 

Рятувальники розбирають завали. Пошкоджений обʼєкт критичної інфраструктури, – повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Мер міста Андрій Садовий уточнив, що ракета пошкодила близько 60 квартир на 50 автомобілів. Людей готують до відселення.

Відомо, що уночі був запуск ворожих ракет з акваторії Чорного моря. Спочатку вони летіли в бік Києва, але згодом змінили траєкторію та полетіли на Захід.  

Перші вибухи цієї ночі у Львові пролунали близько 2:30. Протягом наступних 40 хвилин львів'яни почули ще серію вибухів. Подекуди були перебої зі світлом та мобільним зв'язком.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень