Валерій Залужний повернувся в Україну: як він виглядає зараз (ФОТО)

Ексголовком ЗСУ відвідав захід в Києві

Валерій Залужний, який зараз є Надзвичайним і Повноважним Послом України у Великій Британії, повернувся додому. Ексголовком ЗСУ відвідав захід в Києві.

51-річний генерал у відставці прибув до Києва, щоб взяти участь у брифінгу Міністрів закордонних справ України, США та Великої Британії.

Зазначимо, що держсекретар США Ентоні Блінкен і глава британського МЗС Девід Леммі прибули до Києва 11 вересня. Це перша подібна спільна поїздка глав дипломатичних відомств за останні роки.

Чим зараз займається Залужний

  • Нагадаємо, Валерій Залужний був Головнокомандувачем Збройних сил України з 27 липня 2021 року до 8 лютого 2024 року.
  • Під час його керівництва ЗСУ брали активну участь у війні та успішно відбивали атаки російських окупантів.
  • Залужний має звання генерала і є Героєм України. Він також увійшов до списку ста найвпливовіших людей 2022 року за версією журналу Time.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень