Вагнерівці на рубежах? Генштаб посилює кордон на Рівненщині та Волині (ФОТО/ВІДЕО)

Бойовими бригадами

Генштаб посилює українсько-білоруський кордон бойовими бригадами. Це відповідь України на заяви про розміщення таборів «вагнерівців». Чи стягнули їх до кордонів Рівненщини та Волині – перевіряв Командувач об’єднаних сил ЗСУ.

На лінії розмежування оборону зайняла легендарна 111 бригада луганської тероборони. Вона останні 9 місяців результативно воювала на передовій і знищила тисячі окупантів.

- Будемо тримати кордон, для цього нас тут і поставили. Для когось досвід свій дамо, хто молодший, - каже солдат Василь Гречка.    

Як закріпилися – особисто перевіряє Командувач об’єднаних сил. В окопах оглядає ледь не кожну позицію. Генерал Сергій Наєв перевірив і прикордонний пункт «Доманове».

Дорогу до Білорусі «розрізає» глибокий протитанковий рів. Він тягнеться аж на 80 кілометрів уздовж прикордоння. По той бік - наразі затишшя. Жодної військової активності білорусів.

Бачити маневри за лінією розмежування бійцям допомагають тепловізори. Бронетехніку до кордону не стягують. Немає на рубежах і «вагнерівців».

- На території Республіки Білорусь не відмічено жодного перебування підрозділів ПВК Вагнер. Щодо російського угрупування військ, які розташовані не території Білорусі – його чисельність та озброєння не зросли, - резюмує генерал Сергій Наєв.

Джерело: «Ми-Україна» 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень