В Україні з'являться червоні телефонні будки

Їх встановить компанія Vodafone

23 листопада Vodafone встановить знамениті червоні телефонні будки на вулицях Києва, Харкова, Дніпропетровська, Львова та Одеси для того, щоб кожен охочий зміг безкоштовно подзвонити в будь-яку з 62 країн світу, в яких Vodafone надає свої послуги або має партнерські угоди з операторами.

Поряд з безкоштовними міжнародними дзвінками в місцях установки телефонних будок можна буде дізнатися про переваги тарифів Vodafone Red, придбати стартові пакети та задати всі запитання співробітникам компанії.

«На початку двадцятого століття британці першими в світі вирішили зробити телефонний зв'язок доступним для будь-кого в будь-який час дня і ночі. Так з'явився один з найбільш впізнаваних символів Британії - червона телефонна будка. Сьогодні, встановлюючи червоні телефонні будки на вулицях українських міст, ми хочемо показати, що завдяки міжнародному зв'язку від Vodafone для спілкування з близькими та друзями не існує кордонів, в яку б країну ви не дзвонили », - зазначає Олег Решетін, директор з маркетингу Vodafone України .

Акція триватиме до 13 грудня 2015 року включно. Кожен учасник акції зможе здійснити один безкоштовний дзвінок тривалістю до п'яти хвилин. З повним переліком країн можна ознайомитися на сайті компанії.

Червоні телефонні будки будуть встановлені за такими адресами: Київ, м. Хрещатик; Харків, м.Університет (вихід на проспект Правди); Дніпропетровськ, бульвар Європейський (біля ТЦ "Європа"); Львів, площа Данила Галицького; Одеса, Привокзальна площа.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень