В Україні прогнозують перші грози

У середу, 30 березня, на більшості території України очікують дощі й навіть невеликі грози, лише на півдні й південному сході – без суттєвих опадів.

Грози Український Гідрометцентр прогнозує, зокрема, центральним і північним областям, пише «Українська правда. Життя».

На заході країни 11-13 градусів тепла, лише на Закарпатті 14-16 граудсів тепла, але також будуть дощі. Вночі у західних областях 3-5 градусів тепла.

У Чернігівській і Сумській областях у середу вдень від 8 до 11 градусів тепла, дощі з грозами, на Харківщині – дощ при 11-13 градусах тепла.

На півдні України, за прогнозами, буде без опадів, температура повітря в Одесі – 14-16 градусів, у Херсоні 11-13 градусів, у Миколаєві – 12-14 градусів.

Приблизно такі ж погодні показники очікуються в анексованому Криму і на захоплених Донеччині й Луганщині.

За прогнозами Укргідрометцентру, у подальші дні в Україні також дощитиме: у четвер опади посунуться дещо на схід, у п’ятницю, 1 квітня, – знову сконцентруються на заході, центрі й півночі, а 2 квітня західні області будуть без суттєвих опадів, а на решті території дощитиме.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень