В Рівному відкрили «Інститут серця»

Сьогодні на базі Рівненського лікувально-діагностичного центру відкрили філіал державної установи «Інститут серця МОЗ України»

На урочисте відкриття прибули директор всеукраїнського «Інституту серця» Борис Тодуров та голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Відкриття такого відділення обійшлося безкоштовно нашій області – все обладнання надав сам «Інститут серця». Це сучасне устаткування, яке дозволить проводити діагностику вроджених та набутих проблем із серцем. Спеціалісти, що працюватимуть в інституті – рівняни. Щоправда, перед початком роботи вони пройшли спеціальну підготовку. Далі про це говорить Борис Тодуров:

Ми майже рік готувалися до цього проекту. Всі лікарі пройшли підготовку на кафедрах на базі «Інституту серця». Приділялась увага підготовці діагностичної бази. Тобто це функціоналісти, кардіологи і люди, які ведуть хворих після кардіо-хірургічних операцій, реабілітологи.

Для «Інституту серця» це вже третя філія. Раніше такі ж відділення були відкриті в Житомирі та Чернігові. Установа планує розширюватися й надалі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень