У центрі Рівного буде унікальне мистецьке місце (ФОТО)

Дворик на вулиці Словацького хочуть впорядкувати місцеві активісти

Згідно з проектом, у цьому дворику заплановано зробити спеціально відведене місце для проведення різноманітних творчих заходів та майстер-класів. Облаштована тераса буде розрахована для використання влітку, однак, як відзначає керівник проекту Вікторія Серветник, вже є ідеї щодо того, як креативно використовувати цей простір і в зимовий період. До прикладу, тут можна буде влаштувати виставку крижаних скульптур.

Також однією з особливостей нового «урбан-плейсу» стане особлива карта Рівного. На цій карті буде зібрано всі арт-об’єкти міста включно з  їхніми історіями. Також дворик на Словацького,3а прикрасять мурали (великі малюнки на стінах будинків).

Як відзначає Вікторія Серветник, навколо проекту вже об’єдналися майже всі місцеві дизайнери та «урбаністичні» активісти. Щодо фінансування, то організатор відзначає, що переважно це будуть добровільні спонсорські кошти. Далі пряма мова:

Фінанси залучатимуться виключно від рівнян та від соціально-відповідального бізнесу, людей, які можуть дати певні матеріали. Один може дати дошки, інший може дати інструменти для роботи. Є люди, які готові навчити нас робити вуличні меблі і тому вони теж об’єднуються.

Щодо того, коли ж місто вже отримає свій арт-простір, то керівник проекту відзначає, що поки відкриття заплановане на весну-літо 2017 року. Втім, тут все залежить від того, наскільки швидко та злагоджено над ним працюватимуть люди, що долучаться.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень