В Канаді випустили пиво на честь Андрія Шевченка

Тільки номер 9 не зовсім зрозумілий

Колаж tribuna.ua

У Канаді випускають пиво на честь легендарного українського футболіста, а тепер наставника національної збірної України Андрія Шевченка.

Виробництвом пива займається невеличка компанія.Чи має до цього бодай якесь відношення сам Шевченко – невідомо. Втім, це малоймовірно, адже на етикетці продукту красується дев’ятка, хоч Андрій грав під сьомим номером. На звороті бляшанки, правда, вказано, що

Ми знаємо, що Шева грав під номером 7, але це дуже довга історія.

До речі, це не єдина «пивна» історія, пов’язана з Андрієм Шевченком, нагадує LB.ua. У 2016 році фанати Мілана позбиткувалися над своїми земляками з Інтера, які на груповому етапі Ліги Європи двічі програли Хапоелю з Беер-Шеви: вони створили кумедний тематичний мем на основі фонетичної подібності прізвища українця з назвою ізраїльського міста.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень