У будинки рівненських "опоблоківців" кинули вибухівку

Зокрема, в обійстя Берташа та Юхименка

Два вибухи пролунали сьогодні у Рівному. Один – на вулиці Дачній, інший – на Приходька, коментує інспектор сектору зв`язків з громадськістю Любов Гуда:

 

В обох випадках зловмисник кинув у вікно невідомий предмет, після чого пролунав вибух. Сталося це у приватних секторах різних районів обласного центру.За попередньою інформацією з мешканців будинків ніхто не постраждав. Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи.

Це будинки екс-голови Рівненської ОДА Василя Берташа та його першого заступника Анатолія Юхименка. Факт вибухів Радіо Трек підтвердив сам пан Юхименко. Каже, подія сталася близько четвертої ранку.

Факт вибухів Радіо Трек підтвердив  і екс-регіонал Юхименко. Каже подія сталася близько четвертої ранку. Варто зауважити, що сили ДСНС на ліквідацію наслідків спрацювання вибухових пристроїв в будинках «опоблоківців» не залучались, з чого випливає, що вони були не надто потужними. Зокрема, як повідомив Василь Берташ, в його оселі побиті вікна, трохи пошкоджений гараж. Кому вигідні такі дії колишні представники Партії Регіонів не коментують:

 

Вся сім`я була (в будинку,-ред.). Я позвонив у міліцію. Це слава Богу, що ніхто не постраждав. Які версії... Я думаю, що це політична діяльність. Хто це зробив, кому вигідно - подумате самі. Я от думаю, так само ви подумайте, добре? Дякую.

Нагадаємо, цього літа гранату кинули також у будинок зятя Анатолія Юхименка, що на вул. Волинській у Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень