У Рівному намагалися підпалити будинок зятя екс-регіонала Анатолія Юхименка

Рівненська міліція нарешті прокоментувала факт вибухів в ніч проти першого серпня на вулиці Волинській у Рівному

Це район міської лікарні. За даними силовиків, вночі 1 серпня біля приватного будинку з'явились невідомі чоловіки у чорному одязі та в балаклавах. Вони закинули у двір каністри з пальним, смолоскипи та гранату на обійстя. Сусіди почули вибух, а потім у дворі спалахнула пожежа.  Гасити її приїхали дві пожежні автоцистерни, за ними з'явились оперативники з міліції та СБУ. Від вибуху в дворі залишилась вирва, вогонь пошкодив фасад двоповерхового будинку, чотири вікна, ворота і частину огорожі. Мешканці будинку не постраждали. Як повідомила начальник прес-служби обласної міліції Інна Березовська, відкрито кримінальне провадження за фактом умисного знищення майна. Паліїв ще не знайшли.

«"Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 ККУ «Умисне знищення або пошкодження майна». Вилучені з місця події речові докази. Призначені експертизи. Проводиться досудове розслідування. Кримінальне провадження розслідує рівненський міський відділ".

Цікаво, що цей факт у понеділок не підтвердила на вимогу радіо Трек жодна із вище перелічених служб. І, як з‘ясувалось недарма. Адже, у будинку, який хотіли спалити, живуть батьки полковника Олега Назарука, який працював заступником начальника управління УСБУ в Рівненській області; а згодом — в УСБУ Житомирщини. Пізніше він потрапив під люстрацію. Олег Назарук є зятем колишнього першого заступника голови Рівненської ОДА Анатолія Юхименка. Сьогодні міліція відмову коментувати подію «за гарячими слідами» пояснила тим, що спочатку її було кваліфіковано як пожежу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень