«В зоні турбулентності»: Даша Квіткова заговорила про розлучення з «Холостяком»

«Розлучення після народження першої дитини - досить поширена картина» (с)

Переможниця «Холостяка 9» Даша Квіткова заговорила про розлучення і кризу у відносинах з ведучим Микитою Добриніном. Дівчина зізналася, що після народження сина вони постали перед труднощами, нерозумінням і образами.

На своїй сторінці в Instagram блогерка показала фото із закордонної поїздки, куди вони вирушили удвох з чоловіком. Даша розповіла, як вони намагаються налагодити відносини й врятувати шлюб.

За словами Даші, Микита відвіз її в Барселону, щоб вони побули тільки удвох. Їх син Лев залишився в Києві з мамою дівчини.

Розлучення після народження першої дитини - досить поширена картина. За статистикою, більшість шлюбів розпадаються в перший рік батьківства. Після народження малюка відносини в парі переходять на новий рівень.

 

З одного боку, це робить сім'ю більш стійкою, а з іншого - такі відносини віддаляють пару один від одного, дистанціювання відбувається за рахунок більшої уваги до дитини. Якось мені мій знайомий сказав фразу: «ми боїмося ставати батьками, тому що нам страшно за те, якими наші відносини стануть після», - написала Квіткова.

Дівчина додала, що з конфліктами стикаються всі без винятку, але пройти цей кризовий етап не всім.

Саме тому потрібно домовитися про нові правила життя, перерозподілити обов'язки, в якихось питаннях піти на компроміси на шкоду своїм звичним бажанням - на цьому тлі і виникає безліч конфліктів, сварок і непорозуміння.

Це стрес для обох батьків, отже і для дитини теж, він же все відчуває, - вважає переможниця «Холостяка».

При цьому Даша заявила, що розлучатися вони з Микитою не хочуть, адже вони люблять один одного. У цій поїздці вони намагалися зрозуміти один одного і повернути романтику у відносини.

Ми потрапили в цю зону турбулентності. Але розлучатися ніхто не хоче - це простіше простого. Ми любимо один одного, тому вчимося заново слухати і чути, розуміти і комунікувати. На вихідні чоловік відвіз мене на побачення в Барселону, щоб ми залишилися удвох і знову відчули романтику у відносинах.

 

Намагалися зрозуміти причини і мотиви поведінки іншого, а не тільки відстоювати свої вимоги. В цей час у двох було відчуття, ніби ми вперше познайомилися і у нас перше побачення, - поділилася молода мама.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень