В Устю у Рівному зливали невідому речовину: Держекоінспекція проводить дослідження (ВІДЕО)

Походження речовини – невідоме

Злив невідомої рідини у річку Устю днями помітили у Рівному.

Фахівці держекоінспекції, які сьогодні виїжджали на місце, не зафіксували скиду, але відібрали проби води для проведення аналізу, повідомив начальник управління екологічного контролю в Рівненській області Сергій Пашковський.

Сьогодні скиду невідомих речовин у воду немає, оскільки він, ймовірно, відбувся у суботу (коли у мережі з’явилися відео про це), а може й раніше. Ніяких скарг щодо аварій мереж у Рівному також не надходило. Тож ми звернулися до органу місцевого самоврядування, аби з’ясувати, що відбулося біля Усті в ті дні, коли з’явилася інформація про скид невідомих речовин у воду, – зауважив Сергій Пашковський.

Поки ж думки про скид рідини у річку розходяться. Одні кажуть, що це дощові води, інші стверджують, що нечистоти.

Результати аналізу проб води будуть відомі за 5 днів. Відповідно до них в екоінспекції вирішуватимуть питання щодо звернення до поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень