В уряді повідомили, коли в Україні проведуть наступну індексацію пенсій

Інфляція в країні залишається помірною

В Україні наступну індексацію пенсій проведуть у березні 2025-го - як це робили 2023-го і 2024-го. В уряді обіцяють знайти для цього фінансовий ресурс.

Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час пресконференції

За словами прем'єра, завдяки фінансовій стійкості Україні зберегли всі спеціальні виплати, а пенсії та субсидії виплачують.

Так буде тривати. Це велика робота, вона відбувається щодня. Всі індексації були проведені у березні 2023, у березні 2024-го і будуть проведені у березні 2025 року, - пообіцяв очільник Кабміну. 

Він наголосив, що інфляція в країні залишається помірною – 5,4% у липні. Прем'єр наголосив, що економіка помірно відновлюється – 3,7% зростання ВВП у другому кварталі цього року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень