В Україну прибуло 6 тисяч військових для бойового злагодження

До чого готуються українці вояки спільно з іноземними партнерами?

Українсько-американські навчання RAPID TRIDENT – 2021, в яких візьмуть участь 6000 військовослужбовців з 15 країн-партнерів, розпочинаються 20 вересня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки.

Також у навчаннях братимуть участь підрозділи Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та Військової служби правопорядку.

Як повідомляє Служба зі зв'язків з громадськістю Командування Сухопутних військ ЗС України, українсько-американські військові навчання Rapid Trident-2021 триватимуть із 20 вересня по 1 жовтня 2021 року. Основна мета - підготовка до спільних дій у складі багатонаціональних сил під час коаліційних операцій.

Зазначається, що ці навчання - важливий крок України на шляху до НАТО, вони мають підвищити рівень підготовки й оперативності українських військ, а також покращать сумісність штабів Збройних Сил України, США та інших членів НАТО і держав-партнерів.

Вперше в історії Rapid Trident проводитимуть тактичні навчання багатонаціонального батальйону з бойовою стрільбою. Також під час навчань заплановано спільне десантування українських та американських десантників з літака військово-транспортної авіації США С-130.

За кілька годин до початку навчань було успішно завершено перекидання одного з підрозділів служби правопорядку Збройних Сил України повітряним способом літаком Іл-76МД.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень