«Ой, що то було? Мабуть, НЛО!» - що насправді бачили мешканці Дубровиччини (ФОТО/ВІДЕО)

Дивні підсвічені об’єкти сферичної форми помітили напередодні у небі над селом Людинь.

Люди зафільмували їх і виклали у мережу:

 
 
 
 

Думки коментаторів одразу розділилися: одні повірили в те, що на Дубровиччину завітали представники позаземних рас, інші притримувалися більш раціонального варіанту – про військові навчання.

Фото ілюстративне, жанрове. З мережі

І, як виявилося, саме останні й мали рацію.

Під час традиційного онлайн-брифінгу перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін розповів, що на території Рівненщини жодних навчань не проводили.

Однак днями такі були на території Білорусі:

На відео не зрозуміло, що це за об’єкти. Я не можу сказати, що це НЛО, адже ми - обласна державна адміністрація і повинні доводити до відома наших громадян, відповідаючи на питання про реальні речі.

 

За інформацією правоохоронних органів військового управління в області та прикордонників, це наслідки навчань, що проходили на території Білорусі, - поінформував чиновник.

При цьому, за даними різних силових структур, кордон України не перетинався і на сьогодні ці військові навчання вже завершилися.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень