В українській лікарні померла восьма жертва ДТП з автобусом у Польщі

Трагедія сталася у березні

В одній з українських лікарень померла восьма жертва ДТП українського рейсового автобуса, що трапилася у ніч з 5 на 6 березня на автомагістралі A4 у Підкарпатському воєводстві Польщі за 30 км від кордону, - повідомляє Укрінформ.

Ми отримали інформацію з України про те, що померла восьма особа з цієї аварії. Зараз ми намагаємося підтвердити, чи ця смерть має зв’язок з ДТП,- повідомила речниця Окружної прокуратури у Перемишлі Марта Пентковська.

Ідеться про чоловіка віком близько 60 років із Херсонської області, який отримав у цій аварії важкі травми і упродовж трьох тижнів лікувався у лікарні в Перемишлі. Коли його стан покращився, його наприкінці березня перевезли спецтранспортом в Україну для подальшого лікування, однак чоловік помер.

Нагадаємо, у ніч проти 6 березня при з’їзді до пункту обслуговування пасажирів (ПОП) “Кашице” у Підкарпатському воєводстві упав у рів автобус Познань-Херсон, в якому їхали 57 громадян України. На місці загинули п’ятеро, 35 людей дістали травми. Згодом у лікарнях Польщі померли ще двоє пасажирів, 50-річний чоловік та 28-річна жінка.

Окружна прокуратура у Перемишлі продовжила слідство у цій справі до 7 вересня.

У ніч проти 22 березня на тому ж місці потрапив у ДТП ще один український автобус Вроцлав-Чернівці. В автобусі перебували 10 людей. У результаті ДТП один чоловік (водій, який не перебував за кермом) загинув на місці, п’ятеро людей зазнали травм.

Органи прокуратури у Польщі висунули обвинувачення у спричиненні ДТП водіям обидвох автобусів. Їм загрожує до восьми років ув’язнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень