В Україні запрацював Єдиний реєстр зниклих безвісти

Щоб швидше розшукати зниклу людину

Відсьогодні усі дані про зниклих безвісти будуть в єдиному реєстрі. Про це сказано у повідомленні Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій на Facebook.

У ньому збиратимуть інформацію про зниклих осіб: ПІБ, місце та дата народження, сімейний стан, місце проживання, територія, на якій відбулося зникнення, обставини та час зникнення, прикмети особи.

Реєстр міститиме дані щодо наявності чи відсутності рішення суду про визнання осіб безвісно відсутніми або оголошення померлими, а також інші дані, що використовуються для обліку.

Наявність централізованої інформації про зниклих безвісти допоможе налагодити більш ефективну розшукову роботу. Лише взаємодіючи з іншими відомствами, нам вдасться якомога швидше розшукати зниклих осіб, – каже Уповноважений зі зниклих безвісти Олег Котенко.

Реєстр розробило Міністерство внутрішніх справ спільно з Уповноваженим зі зниклих безвісти й іншими відомствами.

Джерело: «Українські новини»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень