Близько сотні неповнолітніх зникли на Рівненщині впродовж цього року

Станом на початок червня у розшуку перебували загалом 86 осіб

Від початку року і до 8 червня до правоохоронців Рівненщини надійшло 379 заяв про зникнення безвісти мешканців області. 99 повідомлень стосувалися неповнолітніх, проте усіх їх вдалося розшукати, йдеться у відповіді Нацполіції області на запит Радіо ТРЕК.

Не вдалося розшукати правоохоронним органам 11 громадян, двоє з яких цьогоріч зникли на території Росії. Загалом же у міжнародному розшуку перебувають 18 мешканців Рівненщини (частина з них зникли впродовж минулих років).

 

Неповнолітніх серед них немає.

Загалом же, станом на початок червня, зі статусом безвісти зниклої особи у розшуку підрозділів ГУ Нацполіції у Рівненській області перебувало 86 осіб. Неповнолітніх серед них не було.

Зауважимо, що заяви про зникнення громадян правоохоронці реєструють відразу після їх надходження, а розшукові заходи розпочинають негайно, оскільки чинне законодавство не передбачає необхідності проходження певного терміну після зникнення людини.

Тобто, за наявності об’єктивних причин, заява про зникнення людини безвісти може бути подана навіть у день її зникнення.

При цьому статус безвісти зниклої особи зберігається від моменту оголошення у розшук до встановлення місцеперебування людини. Інших підстав припинення розшуку не передбачено.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень