В Україні судитимуть Януковича. Знову

Справу порушили в Подільському районному суді міста Києва

Президента-втікача Януковича та його головного охоронця знову судитимуть.

Цього разу - за підбурювання до дезертирства та незаконний перетин кордону.

Таку справу порушили в Київському Подільському районному суді. Про це розповіли в пресслужбі Офісу Генерального прокурора.

Судовий розгляд та ухвалення кінцевого рішення відбудеться без участі обвинувачених.

Як встановило слідство, 23 лютого 2014 року Янукович, його начальник служби безпеки та представники рф двічі незаконно перетнули державний кордон України. Таким чином не менше ніж 20 осіб було переправлено на росію.

Цього ж дня колишній президент перебував на території військової частини Чорноморського флоту РФ в районі Козацької бухти в Севастополі. Там він підбурював військовослужбовців Управління державної охорони України, які забезпечували його особисту охорону, до вчинення дезертирства.

- Експрезиденту інкриміновано організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України та підбурювання до вчинення дезертирства. Його колишньому охоронцю — організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України та дезертирство, — йдеться в повідомленні Генпрокуратури.

Оскільки всі ці роки експрезидент та його головний охоронець переховуються від органів слідства та суду, процедура досудового розслідування - заочна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень