В Україні продається двокімнатна квартира за $1200: як виглядає

Двокімнатна квартира площею 44 квадрати

У селі Озера Кіровоградської області двокімнатна квартира площею 44 квадрати продається лише за 1200 доларів. Квартира знаходиться на другому поверсі двоповерхової будівлі.

Про це йдеться у даних з оголошення у великому порталі нерухомості. Продаж двокімнатної квартири двоповерхового будинку в селі Озера Олександрійського району Кіровоградської області, – йдеться в оголошенні.

— Є газ, каналізація, вода підведена у двір, пластикове вікно в одній кімнаті, великий двір, сарай, поряд школа, сільська рада, амбулаторія та магазини, у селі хороший інтернет та асфальтовані дороги, за два кілометри знаходиться хороший храм і ставок.

 

Документи у порядку, – йдеться в оголошенні.

До речі, вартість нерухомості зросла по всій країні, окрім Херсонської області (також не враховувалися дані тимчасово окупованих регіонів). У Херсонській області за рік вартість однокімнатної квартири знизилася на 25%, до 24,5 тисяч доларів. Значно зросла вартість житла у гривневому еквіваленті.

Так, у жовтні 2021-го однокімнатна квартира в середньому коштувала 1,7 млн. грн. Нині за таку саму квартиру доведеться заплатити вже 2,48 млн грн (хоча у доларовому еквіваленті ціна і знизилася).

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень